Kastély Hotel Szirák

Észak Magyarországi régió - Szirák

Kastély Hotel Szirák, Szirák
  • Cím: 3044 Szirák, Petőfi u. 26.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Kastély Hotel Szirák, Szirák

A kastélyszálló a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyûgözõ és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetõségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírû Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sõt esküvõk megtartására is lehetõség kínálkozik eme patinás környezetben!

Kastély Hotel Szirák, Szirák

4 db lakosztály a fõépületben, mely nappaliból, hálószobából és fürdõszobából áll,

4 db kétágyas szoba a fõépületben, mely hálószobából és fürdõszobából áll,

10 db kétágyas, földszinti szoba a szárnyépületben, mely hálószobából és fürdõszobából áll,

7 db kétágyas, tetõtéri szoba a szárnyépületben, mely hálószobából és fürdõszobából áll,

2 db wellness lakosztály

A Kastély Hotel Szirák a világ számos országát átfogó Forever Resorts üdülési láncolatának egyik legszebb hotelje. A hotelt, a természet lenyûgözõ és kikapcsoló közelségén, valamint a számtalan programlehetõségen kívül, különlegessé teszi, hogy a kastély valaha a nagyhírû Teleki család tulajdonában állt. A kastélyszálló nem csak a klasszikus értelemben vett hotel kifejezésre szolgál rá: több annál. Rendezvények, konferenciák, sõt esküvõk megtartására is lehetõség kínálkozik eme patinás környezetben!

Kastély Hotel Szirák, Szirák

CSÁRDAPARTY
A szállodához tartozó csárda udvarán kívánságra hangulatos csárda party-kat rendezünk.
CSÁRDAPARTY CIGÁNYZENÉVEL

KOMOLYZENEI KONCERTEK

 

FOLKLÓRMÛSOR

 

 

HOLLÓKÕI PROGRAM
Egész napos Minden esetben fix idegenvezetõvel és igény szerint bõvíthetõ programmal szervezzük.

 


BORKÓSTOLÓ
Igény esetén lehetõség van borkóstoló megszervezésére.
Amennyiben a borkóstolót külsõ helyszínen szeretnék arra is van lehetõség Gyöngyöspatán egy pincénél (kb. 25 km Sziráktól). Az utazást külön autóbusszal lehet lebonyolítani a részleteket foglalás esetén pontosítjuk!

 

TANYALÁTOGATÁS
Csoportos igény esetén lehetõség van Szirák külterületén található Micsutka tanyán betekinteni a falusi gazdálkodási életbe, a mezõgazdasági munkák fázisaiba. A látogatók segédkezhetnek az állatok ellátásában, megismerhetik a mezõgazdaság és a népi hagyományok kultúráját. Bemutatják a tájjelgû mezõgazdasági feladatokat és készítményeket. Lehetõség nyílik az alábbi feladatokra: Szarvasmarhák gépi és kézi fejése, tej-tejtermékek kóstolása, baromfivágás, pucolás, bográcsozás, lovaglás, kocsizás, hintózás, tojásgyûjtés, tyúkültetés, lúdterelés, borjak etetése és itatása, kaszálás, kazalrakás, aratás cséplés - természetesen az aktuális idõszakban. Körülbelül 1-1,5 órás program attól függõen, hogy milyen idõszakban érkeznek a vendégek!

Kastély Hotel Szirák, Szirák


Kastély Hotel Szirák, Szirák
  • Cím:3044 Szirák, Petőfi u. 26.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás